divendres, 9 d’abril del 2010

mysore

qui deia que índia és plena de turistes, que quan agafes un autobús o un tren de seguida trobes a un turista amb qui compartir l'experiència de viatjar per aquest país?
...no hi ha ningú...

no sé si és el meu karma o la nova llei estrenada, que fa que només puguis estar 3 mesos i en sortir del país has d'estar un mínim de dos mesos fora ... he sentit que fins a 6 mesos, abans de tornar a entrar...
jo puc estar fins al 4 de maig...

viatjo amb la "lonly planet" del 2008 (última versió) i els preus són la meitat del que en la realitat hi ha...
crec que índia està canviant... ja regateixo ja... però no arribo als preus indicats.

aquesta nit agafo un autobús per fer un viatge de 8 hores a kannur.
vaig destí goa... he d'anar a poc a poc pujant per no quedar-me al país fora del visat... els trajectes són lents i de vegades poc confortants.

volia anar al sud de kerala però em temo que no hi ha temps. he decidit prendre rumb bombai.
demà en arribar a kannur veuré el mar. el trobo a faltar, és més! ho necessito. després de sri lanka i 8 anys a la barceloneta marquen, penso en tancar els ulls i olorar la brisa marina.

aquí a índia totes els olors van acompanyats a estones de la mala olor a brutícia, al fantàstic encens de sàndal o l'olor de les més exquisides flors. passes del confort a la incomoditat de l'amor a l'odi en segons.

estic assegut en una terrassa envoltat d'arbres centenaris, immensos d'aquells que cal demanar-los permís per creuar el parc on viuen. són savis ancians que porten més de cent anys en aquest món... i no es queixen. tot i el núvol de contaminació instal.lada al cel, estan plens de flors.

2 comentaris:

rosina bb ha dit...

Hola Rogerito. Continúo pisándote los talones, aunque en los últimos días con menos tiempo. También preparo mi viaje, a Barcelona, después de casi tres años de no estar allí. Y me pregunto si te veré. Y me extraño al pensar en al posibilidad de que ni tu ni Darío estén allí. ¡Qué raro para mí! Llego el próximo sábado 17 y me quedaré hasta el 8 de mayo. ¿Será posible que nos veamos, si es que tienes que abandonar la India el 4 de mayo? Ojalá que se cumplan tus deseos, aunque los míos son de verte y abrazarte. Muchas gracias por todo: por los relatos de tu viaje y por lo que me dejas en Barcelona.

rogerbcn ha dit...

guapa!!!! no sé que voy hacer...epro en mayo estaré en barcelona seguro pero no sé cuando...
ya te diré!

feliz estancia en barcelona!!!!
disfrutála