dijous, 7 de gener del 2010

trincomalee

aquest matí hem arribat a trincomalee amb la idea d'estar-nos una nit i sortir al dia següent destí colombo.
la ciutat està ocupada pels militars i no es respiren ambient com per fer molt turisme. hem passejat una mica i finalment hem decidit partir cap a colombo avui mateix, això suposa viatjar tota la nit.

l'home de la taquilla ens informa que primera classe (cotxe-llit) és ple i que hem de viatjar en segona. entrem al vagó, hi ha molt poca llum i de seguida contemplem a les nostres companyes de viatge uns escarbats mida elefant.
crits, peus damunt del seient ....

però la divina providència actua, hi veig per la finestra an home gran a l'estació vestit tot de blanc no sé perquè em dirigeixo a ell i li pregunto si hi ha alguna possibilitat de viatjar en primera, sorprenentment i amb una somriure em respon que han hagut tres cancel.lacions i que em dirigeixi a taquilla.
em confirmen les cancel • lacions i ens passem a primera.
les noies estan que no s'ho creuen, les condicions són molt diferents, elles estan en un compartiment llitera i jo estic en un altre en la llitera de dalt, a sota tinc un senyor bastant simpàtic singales. just ara m'ha donat la seva targeta, s.ssikumar. j
o mentre escric des de la llitera. veig que l'home es prepara parell dormir .... be toca tancar l'ordinador ja dormir.

6 comentaris:

Sònia Tomàs ha dit...

Roger, fa quasi un mes que vares marxar i tot just avui he entrat per primer cop al teu blog, uauhhhh!!!, estàs de verborrea blogera total!!!!, he estat una bona estona seguint el teu viatge per terres tamiles, pinta molt bé!. Dones molta enveja, de la dolenta, que es la enveja de veritat!, i més quan per aquí tenim un altre cop el front siberià sobre els nostres caps, :-(
Se t'extranya força!. BESUS GORDOS I APRETAUS I CUIDA'T
Sonia

migé ha dit...

Roger, que la divina providència sigue actuando ......

MIZU ha dit...

neeeeeeeeen! Molt bé totes l'experiències que estás vivint, això t'ajudará més encara a ser la gran persona que ja ets de mena! I com diría la meva padrina "Dios aprieta pero no ahoga". Segur que teníu sort durant tot el camí. "Que la fuerza te acompañe my friend"
Petonets

Judit Garcia ha dit...

Ei Roger!!
Jo també m'he posat avui, per 1ª vegada, a fer una ullada al teu bloc i... deu ni do!! L'enveja es queda curta!! Quina passada!! Ara, que gràcies a tu, més d'un estem viatjant molt a prop teu!! Quines fotos més boniques!!
Com que en aquesta part del món anem de puto cul, feina, nenes, civilització, preses... el seguiment que puc fer del teu viatge deixa una mica que desitjar, tot i això, miraré d'estar-hi el que pugui. Molta sort i molta força!!
Un petó.

rogerbcn ha dit...

sonia: gràcies pel teu missatge. avui he menjat en un restaurant que al costat hi havia una taula que eram nosaltres en versió sri lanka i he sentit nostàlgia.... abriga't i molt petons!!!

rogerbcn ha dit...

michel: es increible! nos quedamos alucinados cuando el señor me dijo que habian justo 3 cancelaciones....el viaje habría sido otra aventura un poco distinta...besos y hata pronto

lola: nena! estic en zona de submarinisme!!!! anima't! molts records i fins aviat

cristina: que bo! cuida't molt i si quedes amb la pilin dona-li una forta abraçada. mil petons