diumenge, 3 de gener del 2010

polonnaruwa





















ahir a la nit ens vam donar el luxe de sopar en un hotel situat a sobre del llac de polonnaruwa. l'edifici és molt bonic, estil colonial i per un dia deixem el menjar picant.
la terrassa de l'hotel descansa sobre de les aigües del llac i no hi ha gairebé turistes pel que vam estar molt tranquils.
el sopar per tres no va costar més de 15 euros.

aquest matí hem anat passejant fins a les ruïnes de polonnaruwa, moltes guies diuen que veure aquest conjunt monumental ja justifica viatjar fins a sri lanka ... bé, ja està fet ...
ens hem creuat amb diversos turistes locals, un grup de japonesos i algun turista rus.

aquesta tarda he passat pel barber, després de tallar els cabells, sense jo saber-ho, m'ha fet un massatge al cap i el coll que no sabia si l'home havia entrat en connexió amb els seus avantpassats i em volia transmetre alguna cosa o és que el massatge es mereixia forta intensitat.

ara mentre les noies estan d'encàrrecs jo estic a la terrassa on vam sopar ahir escrivint aquestes línies.
el cel és del mateix color que les tranquil.les aigües del llac, només es pot diferenciar que és cada cosa per una franja fosca de vegetació a l'horitzó.
la banda sonora la posen uns operaris que estan restaurant les finestres del menjador interior.

no he agafat paraigües i amenaça pluja ... encara sort que la mochililla que porto per a transportar l'ordinador és impermeable,
perquè hauré parlat!!!! cauen les primeres gotes, me'n vaig dins.

Polonnaruva és una de les antigues capitals de Sri Lanka. Va ser la seu dels reis singalesos des del segle XI fins al segle XIII. Va ser declarada com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 1982.

Polonnaruva s'estén sobre 122 hectàrees i presenta nombrosos monuments ben conservats.
en general, l'estil arquitectònic mostra influència índia. La major part dels monuments són religiosos, encara que es conserven també edificis civils, com la càmera del consell real.

5 comentaris:

migé ha dit...

parece impresionante... abrazos

rogerbcn ha dit...

lo es! uno se queda algo saturado de tanta piedra monumental. pero cuando voy recopilando las fotos es cuando asimilo todo lo qe hemos visto...besos

Xavier ha dit...

Si la enveja fos tinya…………tinyós seria.
Però de tinya res de res, el que si arrossego es una grip estomacal que m’ha tingut dos dies enllitat, i avui a treballar.
Estic que friso d’alegria. Tinc el cos adolorit i una ingràvides que fa perillar la meva estabilitat motora. Es com anar borratxo però sense haver begut.
Quasi triaria la tinya si es que l’estat amb que en trobo a de durar molt.
Una abraçada a distancia no encomana els virus ¿no?, pues, una de forta per tu.

atg ha dit...

Bon any 2010 Roger
Quin viatge mes fantàstic que estàs fent...quina enveja!
Jo també vull !!!

Mil petons

rogerbcn ha dit...

Xavier: millorala salut!!!! cuida t,escric malament perque no m,he pogut conectaramb el meu ordinador... i en aquest no veig cap lletra...una abracada forta on espero poder enviar-te bones energies!

Arola: vine!!!! be espera una mica...aquest mati he tingut problemas pel visat d india...espero dilluns tenir-lo senseproblemes. molts petons!!! dona records a tots. penso en vosaltres.