diumenge, 25 d’abril del 2010

rishikesh


la nit és per als escarbats

aquesta nit me despertat amb ganes d'anar al lavabo…no volia anar…no per la mandra d'aixecar-me sino perque si per la nit obres la llum et trobes amb una festa particular d'escarbats tamany super…a barcelona n'hi han.

al principi em desesperava, ara no salto d'alegria, pero intento ignorar-les.
aquesta nit ha estat especial. a la meva habitació van de dos en dos i dues d'elles s'han ficat dins de unes petites escombreries que tinc. com hi ha una bossa de plàstic i papers dintre intentava dormir quan sentia el sorollet dels seus moviments, finalment he tornat ha aixecar-me i amb la txancleta he començat a donar cops al cubell que he decidit treure fora de l'habitació, elles han fugit, les he vist…

al tornar al llit n'hi havian dues més, passejant damunt dels clinex en una petita tauleta que hi ha just al costat d'on posso el cap per dormir…la txancleta en aquest cas ha volat cap a elles…també han fugit.

un cop al llit heu tornat apareixer amics i familia a la meva ment i com en altres rocambolesques situacions hem deieu… cal que passis per tot aixó?, però que et passa? què busques? què et falta?

tinc la sensació que entendre més l'índia quan torni a barcelona…per cert el 22 de maig!

ara queda una nit més a rishikesh amb les cuques i demà vaig a delhi per el dimarts volà cap kathmandu, nepal.

…he conseguit agafar el son i dormir tranquilament...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno bueno... a veo que has pasado una estupenda noche rodeado de cucarachas... supongo que todo esto te servirá para saber apreciar nuestra cómoda vida occidental... no sé si para algo más, pero para eso seguro. Un petonet!!

rogerbcn ha dit...

cert! encara que a barcelona també les hi trobem...

ja tenia present que la vida occidental és més confortable...jeje

això només és una dolça història...