divendres, 8 d’abril del 2011

libérese del pasado / krishnamurti

"Libérese del Pasado" és una composició de textos inèdits en què Krishnamurti ens ajuda a revelar molts dels interrogants que s'obren davant nostre relacionats amb aquesta recerca i que tenen a veure des de la lluita per l'existència fins a l'aprenentatge de nosaltres mateixos, el paper de la violència, les relacions, la pobresa, els ideals, la hipocresia, la llibertat, l'amor, el silenci, la consciència, l'experiència o la revolució total, entre altres.
Ens brinda una síntesi del que Krishnamurti havia de dir sobre la situació de la humanitat i sobre els eterns problemes de la vida. Aquestes paraules s'han pres de més de cent trobades amb audiències de totes les edats i nacionalitats a Europa i l'Índia. Són la destil lació de només un any de treball, però potser el més productiu de la seva vida.
Ell mateix va demanar a Mary Lutyens, amiga seva de tota la vida, de compilar aquest llibre i fins i tot va suggerir el títol. Són les seves paraules, fidelment reproduïdes, encara que reordenades per ella per a una millor comprensió del lector.
texte internet