Hola a tots,
Tornem a fer el "1er taller de cuina vegetariana"
En aquests tallers de cuina de tardor prepararem i
degustarem saborosos plats amb aliments integrals,
orgànics i estacionals.
Plats nutritius i purificants que reforçaran el nostre sistema immunitari
al mateix temps que ens relaxen.
Receptes Tardor IIQuinoa amb alga dolça
Brasejat de seitan i tofu amb pastanaga, xirivia i gingebre
bròquil amb espaguetti de mar a la salsa de sèsam
Amanida de canonges amb wakame, germinats, nap i pipes gira-sol
Tornem a fer el "1er taller de cuina vegetariana"
En aquests tallers de cuina de tardor prepararem i
degustarem saborosos plats amb aliments integrals,
orgànics i estacionals.
Plats nutritius i purificants que reforçaran el nostre sistema immunitari
al mateix temps que ens relaxen.
Receptes Tardor IIQuinoa amb alga dolça
Brasejat de seitan i tofu amb pastanaga, xirivia i gingebre
bròquil amb espaguetti de mar a la salsa de sèsam
Amanida de canonges amb wakame, germinats, nap i pipes gira-sol
2 comentaris:
jo portaré la vedella!
;)
jajaja què bó!!!
però que estigui viva!!!!!
Publica un comentari a l'entrada