divendres, 25 de juny del 2010

formentera 2010



7 comentaris:

Xavier ha dit...

has pensat mai dedicarte a la fotografia?

Pare ha dit...

Prou que li dic. A més dels projectes que tens, i considero vas
bén encaminat, amplía, com a oci, la teva dedicació a la fotografia. Crec que hi tens molt bones aptituts, saps trobar bons enquadrements especialment en els primers termes, jugues molt bé la combinació dels colors, n'has donat una bona mostra en els treballs fets a l'India, i aplica-hi els coneixements dels estudis que el seu dia vas fer, i a disfrutar!!.
Roger, gaudeix de tot allò que et proporcioni felicitat i satisfacció. Endavant !!!!. Tens el meu recolçament.

rogerbcn ha dit...

Moltes gràcies!!!!
seria la "bomba" poder viure de la fotografia i més de viatges!!!

Pare ha dit...

Perqué no??. Mira en Kim Manresa, català famós internacionalment, Robert Cappa el súmmum dels reporters gràfics, i posteriorment tot el món del grup Magnum Photos amb totes les seves ramificacións. Sí, realment ha der ser la "BOMBA" (en majúscules) viure en aquest món, que també té els seus grans riscos. Però, qué no en té?, després de l'aventura de l'ultim mig any de la teva vida per terres indús. No ha sigut un bon curs de preparació, podria'm dir-ne un Pre-universitari o exàmen de Selectivitat??. No l'has passat amb molt bona nota??. Per tenir-ho present!!.

Xavier ha dit...

Te raó el Pare, nen, plantejat un gran ventall de possibilitats, ara pots, ara ets a temps (sempre ni ha, ja ho se….), però sembla ser que estàs en un moment de “gloria”, tens els vents a favor i els “Deus” estan amb tu.

Sr. Pare salutacions, el teu fill m’ajuda’t al compartir generosament el gran viatge que ha fet.
Salut

Pare ha dit...

Xavier, crec que per a tots els que hem seguit aquest viatge, ha sigut un plaer diari obrir el seu Blog per, a més dels comentaris, gaudir de les documentades i acolorides fotografies.
Manel.

Xavier ha dit...

salutacions Manel i felicitats per el fill que tens.